BLOG FOR KENNEL BODILIUS

Hvilken mad spiser vi?

Hvalpene spiser kun Eukanuba PUPPY.

Det er opblødt med lidt koldt vand, og så tilføjer vi  en anelse leverpostej, fordi det er en stærk lugt, som de kan lide. Det moser vi og kommer i mikroovnen på 600W i 20 sek. Derefter tilføjer vi lidt jordbær yoghurt, ikke light-versionen. Det køler det lidt ned, og så er det kun en anelse lunt.

Vi har fundet ud af, at denne blanding er det, der lettest får dem til at spise 'fast' føde.

Vi giver vore hunde Eukanuba, (kan købes i de fleste dyrehandler) fordi vi har fundet ud af, at det er det foder, som vores hunde har bedst af. Det giver dem klare øjene og en god pels - og desuden kommer der ikke så meget ud af den anden ende, som ved mange andre slags foder. Det betyder, at der ikke er så meget fyldstof i, og det er en god ting.

Når hvalpene skal hentes hjem, så får de 1 kg Eukanuba foder med.

VI får ikke noget for at reklamere for Eukanuba.


The puppies eat Eukanuba PUPPY. It is moistered with water, and we add a little liver paste for the extra smell, as dogs like that. We squeeze it with a fork, and put it in the micro wave at 600W in 20 sec. Then we add a little strawberry yoghurt - not the light version - this will cool it down a little, and it is ready for eating.

We have found out that this mixture is the best for puppies having solid food for the first time.

We feed our dogs Eukanuba, because we have found out that this is the food, that is best for them. They get good eyes and fur, and also: not so much comes out the other end, due to probably not so much filler. We have tried many various brands.We do not get paid to advertise for Eukanuba.

When the puppies are picked up they get 1 kg Eukanuba with them