BLOG FOR KENNEL BODILIUS

Hvilken foder skal vi vælge?

Som I sikkert ved nu, så anbefaler vi EUKANUBA GROWING PUPPY, small breed -tørfoder. De kan sagtens spise det som tørfoder, men somme tider kan de godt lide, at der er opløst lidt med vand og en smule leverpostej (endelig ikke for meget, kun for at give smag og lugt) og så 10 sek i mikroovn, og derefter JORDBÆR YOGHURT ovenpå for at køle det lidt. Det er kun nu her, hvor de er hvalpe.

De æææælsker jordbær yoghurt, men det må ikke være light-udgaven, så fnyser de. (Det gør vore voksne hunde også) - De kan også godt lide jordbær yoghurt uden andet. Det holder maven i orden.

Vi har afprøvet mange forskellige slags foder, og vender hele tiden tilbage til EUKANUBA. Og det skyldes, at dels sbliver hundene ikke træt af det, og dels kommer der ikke ret meget ud af den anden ende. Det tyder efter vores mening på, at der ikke er ret meget fyldstoffer i foderet. At det udnyttes fuldt ud.

Hvor meget skal hvalpen have ad gangen? Ved det ikke. Prøv med en lille håndfuld, og se om det forsvinder på et øjeblik, og så vurder ud fra det. I får 1 kg med hjem sammen med hvalpen. Nu er hvalpene 5 uger, og de får tilbudt det opblødte foder med yoghurt 4 gange om dagen -men får stadig meget mælk fra moderen. Efterhånden som de vokser, vil vi øge mængden.

Måske hvalpen savner sin mor og søskende, og er knap så sulten den første dag eller to. Det gør ikke spor. Den er velnæret, og kan sagtens tåle det. Ellers prøv tricket med det opblødte Eukanuba.

GODBIDER? Ja, men ikke hvad som helst. Husk de har små maver, og skal ikke spise sig mæt i 'slik'. Vi giver dem ROYAL CANINE Starter Mini som godbider. Men husk det tæller med som foder. I får en lille pose med af ROYAL CANINE.

PS: Vi får ikke betaling for at reklamere for EUKANUBA.