BLOG FOR KENNEL BODILIUS

FODRING AF HVALPENE

Vi har før skrevet om, at de får EUKANUBA her hos os. Det gør de også, men da vi intoducerede dem for ROYAL CANIN PUPPY MINI, gik de fuldstændig amok, og det er altså det foder, som de nu foretrlækker. De spiser det, uden at det er opblødt med vand og yoghurt, og de elsker det.

I får med fra os 1 kg Eukanuba, som vi har lovet og allerede indkøbt, men vi må konstatere, at dette kuld altså bedre kan lide ROYAL CANINE. I skal nok få noget med hjem af dette herfra. Men vi vil anbefale, at I køber dette foder til hvalpen.

Har I allerede købt EUKANUBA, så spiser de også det. Men i overgangen, når de kommer til det nye hjem, og måske ikke vil spise, fordi de savner mor og søskende, så er det nemmere at give dem Royal Canin, når de nu så godt kan lide det.

Og de elsker yoghurt (Det skal være jordbær og ikke LIGHT). Lige nu får de det som morgenmad, for deres maver har godt af det, og de elsker det.

Ellers får de Eukanuba 3 gange daglig, og Royal Canin til aften, lige før sengetid. Vi opbløder stadigvæk Eukanuba (de er så hårde) med lidt vand. Algså ind i mikroen med lidt koldt vand og meget lidt leverpostej for smagen, og så 20 sek. Og derefter eukanuba i.

Men de spiser også Eukanuba som tørfoder, blot ikke så ivrigt som Royal Canin.