BLOG FOR KENNEL BODILIUS

Smukke Bertha

Som I sikkert har bemærket, så har vi ikke nævnt så meget omkring Berthas Corner de sidste par dage, og det skyldes, at Bertha i lørdags PLUDSELIG blev syg af mælkefeber. Det kom som lyn fra en klar himmel uden forudgående tegn, og vi styrtede til dyrlægen, som omgående behandlede hende – senere på dagen konsulterede dyrlægen andre dyrlæger, og Bertha blev derefter indlagt på dyreklinik i Ribe for at få drop med calcium o.a. – og vi gik i gang med at fodre hvalpene med sutteflaske hver 3. time. Bare rolig – hvalpene har det 110% fint.

Desværre måtte vi i dag beslutte at aflive Bertha, fordi alle hendes indre organer var gået i stå. Vi har begravet hende i vores have i dag, og vi er meget kede af det.

Gudskelov har vi alle hvalpene, og vi har deres moster og deres oldemor, der er meget interesseret i dem – og de vil sammen med os udgøre det for hvalpenes MOR. Så de kommer ikke til at lide nød. De er i hænder hele tiden (mere end de faktisk ellers ville være) og der er hunde, der også nusser om dem. De er i Maj-Britts kontor, og der sidder jeg og arbejder. SNAP er jo i Laurits kontor – så de har alle sammen selskab stort set det meste af tiden. Hvalpene spiser og har MEGET runde maver, så de er fine. Vi skal nok uploade flere billeder igen – og videoer. For nu er de også begyndt at få åbne øjne. Babuska var den første i dag, der åbnede øjnene og missede med dem. Og de er så småt begyndt at mave sig rundt.

Ja, vi har aldrig haft sygdom i forbindelse med alle de kuld hvalpe vi har avlet, så det er kommet som et stort chok for os. Dyrlægerne siger, at vi ikke kunne have givet dem bedre mad og bedre forhold, end vores dyr har. Men det er jo en ringe trøst.